| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ausgestorben aka Extinct (1995) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ausgestorben aka Extinct (1995)Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2014 u 21:43 |
|
Ausgestorben (1995) * Extinct * ![]() IMDb Režija: Michael Pohl Scenarij: Michael Pohl Žanr: Sci-Fi, Kratki Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 15 min Jophi Ries ... Galen Andersen Udo Kier ... York Cortex Margit Gatzke ... Monu Andersen Hans Schrödel ... Sicherheitsbeamter Hubertus Regout ... Wissenschaftler Paul Weismann ... Nachrichtensprecher Ralf Christians ... Eco-Fahrer Kathrin Simon ... Computerstimme Radnja je smještena u budućnost. Svijetom hara virus protiv kojeg nema lijeka. Jedan paleobotaničar, čija je kćer također zaražena, slučajno otkriva fosiliziranu biljku čiji list ima neke sličnosti s ljudskim nervnim sistemom i od koje bi se moglo proizvesti antigen. Ali ta biljka je rasla u vrijeme krede prije 60 milijuna godina, a direktor „Instituta za putovanje kroz vrijeme“ se boji da bi odlazak po nju mogao imati nesagledive posljedice... Izvrsna glumačka ekipa i odlični filmski efekti s osobitim smislom za detalj. NAGRADE: 1996 - Brussels International Festival of Fantasy Film Michael Pohl, nagrada publike za najbolji kratki film 1997 - Day of the German Short Film Michael Pohl, dobitnik nagrade Friedrich-Wilhelm-Murnau-Award Prevod i tekst za temu uradio je: a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |