| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Su ve Ates Aka Water and Fire (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Su ve Ates Aka Water and Fire (2013)Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2014 u 23:40 |
|
Su ve Ates (2013) * Water and Fire * ![]() IMDb Režija: Özcan Deniz Scenarij: Özcan Deniz, Avni Tuna Dilligil Žanr: Drama, Romansa Jezik: Turski Država: Turska Trajanje: 113 min Özcan Deniz ... Hasmet Yasemin Allen ... Yagmur Kaan Çakir ... Hamza Pelin Akil ... Nupelda Yusuf Akgün ... Turhan Cem Uçan ... Sitki Irem Candar ... Yasemin Burçin Birben ... Alpago Burcu Kiratli ... Helin Sefika Tolun ... Fadile Ana Lepa mlada devojka se do ušiju zaljubljuje u stidljivog i tajanstvenog mladića. Problem nastaje kada zatrudni i njoj bude zabranjeno da mu to saopšti, jer su ljudi koji rade kao njegovi savetnici nepokolebljivi u vezi toga. Posledice njihove ljubavi mogu biti nesagledive jer je kod kuće mladić veren devojkom iz porodice sa kojom je njegova u višegodišnjoj zavadi. Prevod je uradila: Nessa TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |