| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
O Cheiro do Ralo Aka Drained (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: O Cheiro do Ralo Aka Drained (2006)Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2014 u 01:36 |
|
O Cheiro do Ralo (2006) * Drained * ![]() IMDb Režija: Heitor Dhalia Scenarij: Heitor Dhalia, Marçal Aquino Žanr: Komedija Jezik: Portugalski Država: Brazil Trajanje: 112 min Selton Mello ... Lourenço Paula Braun ... Garconete Paulo Alves ... PM 1 Susana Alves ... Cadela In Pink Roberto Audio ... Homem da Flauta Flavio Bauraqui ... Homem da Caixa de Música Boi ... Mendigo Alice Braga ... Garçonete Dois Calico ... Homem da Perna Lourenço Mutarelli ... Segurança Film je snimljen prema prvom romanu brazilskog pisca Lourença Mutarellija koji ima i malu ulogu u filmu. Lourenço je usamljeni vlasnik zalagaonice koji je kroz svoj posao postao neosjetljiv na patnje očajnih ljudi koji mu zbog financijskih problema prodaju svoje osobne stvari. Zbog nedostatka emocija uživa igrati igru moći sa svojim strankama. Svijet i ljude doživljava kao nešto što se može kupiti i prodati, ali kada postane zaluđen lokalnom konobaricom Lourençov život se mjenja. Hoće li ljubav natjerati Lourença da preispita svoju viziju svijeta? Prevod je najavio: Gaca62 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3363 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2014 u 15:19 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Listopad/Oct.2014 u 22:56 |
|
Hvala Gaco ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Lipanj/Jun.2023 u 19:09 |
|
Meni interesantna crnohumorna satira, lepo provucena alegorija, sarkazam takodje itd. Mozda mi je jedna stvar smetala ali mislim da su autori to namerno ostavili tako, ali u sustini nemam nekih vecih zamerki, tj. svideo mi se film, Hvala za prevod!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |