| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ek Villain Aka The Villain (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Ek Villain Aka The Villain (2014)Objavljeno: 17.Kolovoz/Aug.2014 u 00:32 |
|
Ek Villain (2014) * The Villain * ![]() IMDb Režija: Mohit Suri Scenarij: Milap Zaveri, Tushar Hiranandani Žanr: Akcija, Romansa, Triler Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 129 min Rini Das ... Mistress Prachi Desai ... Cameo Ritesh Deshmukh ... Rakesh Mahadkar Praveena Deshpande ... Dipu's Mother Remo Fernandes ... Caesar (Sahiba) Nihar Gite ... Manish Anagha Joshi ... Brijesh's Wife Shraddha Kapoor ... Ayesha Kamal Rashid Khan ... Brijesh Rishina Khandare ... Nurse Sidharth Malhotra ... Guru Shaad Randhawa ... Aditya Mračni triler prati priču o nesrećnoj ljubavi opasnog nasilnika i lepe, dobre devojke. Momak koga progoni prošlost upoznaje devojku koja mu pomaže da preboli svoje ružne snove i uzima je za ženu. I baš kada sve izgleda savršeno nepoznati napadač brutalno ubija devojku. Mladić koji ne može da shvati šta može da bude razlog ubistva kreće u poteru za ubicom i ulazi u svet misterija i prevara. Prevod je uradila: Hana Salman Khan TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |