| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Der letzte Zug aka The Last Train (2006) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Der letzte Zug aka The Last Train (2006)Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2014 u 22:18 |
|
Der letzte Zug (2006) * The Last Train * ![]() IMDb Režija: Joseph Vilsmaier, Dana Vávrová Scenarij: Artur Brauner, Stephen Glantz Žanr: Drama, Ratni Jezik: Njemački, Hebrejski, Poljski, Francuski, Ukrajinski Država: Njemačka, Čehoslovačka Trajanje: 123 min Gedeon Burkhard ... Henry Neumann Lale Yavas ... Lea Neumann Lena Beyerling ... Nina Neumann Sibel Kekilli ... Ruth Zilbermann Roman Roth ... Albert Rosen Brigitte Grothum ... Gabrielle Hellmann Hans-Jürgen Silbermann ... Jakob Noschik Sharon Brauner ... Erika Friedlich Juraj Kukura ... Dr. Friedlich Ludwig Blochberger ... Crewes Film je češko-njemačka koprodukcija i govori o tragičnom stradanju berlinskih židova 1943 godine, kada ih je Goebbels odlučio istjerati iz Berlina. Pod izgovorom zaštite od bombardiranja čitave su židovske obitelji ukrcane u vlakove i odvežene na mjesto s kojeg nije bilo povratka. Tragični junaci iz jednog zagušljivog vagona, bez vode i hrane tijekom pet strašnih dana nastoje ne izgubiti razum i zadržati minimum ljudskoga dostojanstva. Među njima se nalaze slavni bokser Henry Neumann, pjevač Jakob Noschik i 16-godišnja Ruth Zilmermann. Hoće li tko od njih preživjeti? Prevod je uradio: Rados77 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |