| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
A nagy füzet Aka The Notebook (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: A nagy füzet Aka The Notebook (2013)Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2014 u 20:49 |
|
A nagy füzet (2013) * The Notebook * ![]() IMDb Režija: János Szász Scenarij: Tom Abrams, prema romanu Agote Kristofa Žanr: Drama, Ratni Jezik: Mađarski Država: Mađarska, Njemačka, Austrija, Francuska Trajanje: 109 min András Gyémánt ... One László Gyémánt ... Other Gyöngyvér Bognár ... Mother Piroska Molnár ... Grandmother András Réthelyi ... Orderly Ulrich Thomsen ... Officer Orsolya Tóth ... Harelip János Derzsi ... Sutor Péter Andorai ... Deacon Miklós Székely B. ... Old homeless Film je snimljen prema romanu Agote Kristofa Priča o dvojici mlade braće, blizanaca, koji rastući u selu pokraj mađarske granice, prepušteni na milost i nemilost okrutne bake i amoralnih nacističkih oficira za vrijeme Drugog svjetskog rata, razvijaju stoicizam i izdržljivost u mračnim ratnim godinama. NAGRADE: Film je dobitnik 4 nagrada Prevod je uradio: jeann TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |