| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Generation Iron (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Generation Iron (2013)Objavljeno: 08.Kolovoz/Aug.2014 u 22:12 |
|
Generation Iron (2013) ![]() IMDb Režija: Vlad Yudin Scenarij: Vlad Yudin Žanr: Dokumentarni, Drama, Sport Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 106 min Mickey Rourke ... Narrator (voice) Arnold Schwarzenegger ... Himself Lou Ferrigno ... Himself Michael Jai White ... Himself Busta Rhymes ... Himself Kai Greene ... Himself Phil Heath ... Himself Jay Cutler ... Himself Dennis Wolf ... Himself Ronnie Coleman ... Himself Mike Katz ... Judge Bob Cicherillo ... Himself Ben Pakulski ... Himself Roelly Winklaar ... Himself Dokumentarac nam daje uvid u živote aktualnih bodybildera kao što su; Branch Warren, Phil Heath, Dennis Wolf, Kai Greene, Victor Martinez, Hidetada Yamagishi, ambiciozni Ben Pulaski i evropska senzacija Roelly Winklaar kao i uvid u njihov trening i put za takmičenje Mr. Olympia. Prevod je uradio: Skoles TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |