| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Matchstick Men (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Matchstick Men (2003)Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2014 u 11:37 |
![]() Žanr: Komedija, Krimi, Drama Trajanje: 116 min Zemlja: SAD Režija: Ridley Scott Scenario: Nicholas Griffin, Ted Griffin Glavne uloge: Nicolas Cage ... Roy Waller Sam Rockwell ... Frank Mercer Alison Lohman ... Angela Bruce Altman ... Dr. Klein Bruce McGill ... Chuck Frechette Opis: Upoznajte Roja i Frenka, prevarante koji planiraju da “odrade” drugog prevaranta za veliku lovu. Oni imaju novog pomagača, Rojevu dugo vremena skrivanu ćerku. On ne želi da je uvuče u posao, ali zbog želje da joj se približi, na kraju pristaje. Nakon isplanirane prevare njegova ćerka nestaje, kao i ceo plen. Da li je najbolji prevarant i sam postao žrtva velike prevare? Izvor: prva.rs |
|
|
|
![]() |
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2017 u 17:30 |
|
Sjajan film. Odlican scenario, prica nije mnogo zamrsena. Dobra gluma. Treba odgledati.
Moja ocena: 8/10
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2022 u 20:30 |
|
Gledajuci jedan korejski o prevarantima, setih se datog koji mi je zanimljiv i dobar. Pa koji nije, mogao bi da pogleda.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |