| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pukar (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pukar (2000)Objavljeno: 03.Kolovoz/Aug.2014 u 18:28 |
|
Pukar (2000) ![]() IMDb Režija: Rajkumar Santoshi Scenarij: Vijay Deveshwar, K.K. Raina Žanr: Akcija, Drama, Romansa, Triler Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 176 min Anil Kapoor ... Major Jaidev Rajvansh Madhuri Dixit ... Anjali Namrata Shirodkar ... Pooja Mallapa Om Puri ... Colonel Hussein Rohini Hattangadi ... Mrs. Mallapa (Pooja's mother) Farida Jalal ... Gayetri Rajvansh Shivaji Satam ... Col. Rana Danny Denzongpa ... Abhrush Priča o ljubavi i osveti ostavljene. Mladi oficir, heroj nacije zbog spašavanja važnog političara i hapšenja njegovog kidnapera, odlazi u rodno selo gde sreće svoju drugaricu iz mladosti koja je oduvek gajila osećanja prema njemu. Devojka će učiniti sve da ga osvoji i čni se da je na dobrom putu, ali na zabavi oficir upoznaje Mis Indije i rađa se obostrana ljubav. Oficir priznaje devojci sve i ona se slomljenog srca zakljinje na svetu. U međuvremenu kidnaper koji je na slobodi shvata kolika je njena mržnja prema oficiru i to koristi da ga doskredituje. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |