Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
edoooo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj edoooo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc
    Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 14:26
Koristim DVD Shrink kada skidam zastitu s originalnih DVD filmova. Zatim ga snimim Nerom i sve je ok, ali na snimljenom DVD-u ne mogu ukljuciti Hrvatski subtitle. Kada kopiram taj isti film s tog snimljenog cd-a na hard disk ponovo onda mi postoji opcija i bez problema imam prevod. Moze li mi ko objasniti u cemu je stos pa jedan te isti film cita s hard diska super a sa DVD-a bez prevoda. Hvala.
Na vrh
kamber14 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kamber14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 19:12
za skidanje zastite koristi radje dvd decrypter,meni je on jednostavniji,i onda sa dvd shrinkom kompresiras film i sprzis ga na prazan dvd,,,meni je tako puno lakse i jednostavnije...
tako radim vec jedno mjesec - dva i sve je kako treba
pozdrav
Kamber
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Kolovoz/Aug.2005 u 21:42
Sto ljuci , sto ćudi! Moja ti je preporuka da za skidanje zaštite koristiš AnyDVD. Em što nema nikakvog štelovanja, jednostavno ga instaliraš, em što ima opciju za preskakanje glupih reklama na početku filma. Što se tiče kloniranja DVD Shrink je OK, mada je preferiram CLONE DVD2, od Elaborate Bytes. U njemu imaš potpunu kontrolu rada sa DVD-jem,... Probaj, pa ćeš videti.
Na vrh
edoooo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj edoooo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 00:32

OK hvala. Malo me je samo zbunilo taj problem s prevodom, ostalo je sve ok.

Hvala jos jednom....

Na vrh
oko-2 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj oko-2 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Kolovoz/Aug.2005 u 02:32
ma ja sve radim sa DVD shrinkom i do sada nisam imao problema
kick-ass
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.