| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
House of Numbers: Anatomy of an Epidemic (2009) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: House of Numbers: Anatomy of an Epidemic (2009)Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2014 u 16:43 |
|
House of Numbers: Anatomy of an Epidemic (2009) ![]() IMDb Režija: Brent Leung Scenarij: Llewellyn Chapman Žanr: Dokumentarni Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 90 min Luc Montagnier ... Himself - Discoverer of HIV Francois Barre-Sinnousi ... Herself - Nobel Laureate in Physiology or Medicine Anthony Fauci ... Himself - Director, National Institute of Allergy and Infectious Diseases Kenneth Cole ... Himself - Chairman of the Board, amfAR James Curran ... Himself - Former Director, CDC AIDS Division David Baltimore ... Himself - Nobel Laureate in Physiology or Medicine Donald P. Francis ... Himself - Epidemiologist, CDC Michael Gottlieb ... Himself - First Doctor to Diagnose AIDS, UCLA Medical Center Harold Jaffe ... Himself - Former Director, CDC AIDS Division Daniel Kuritzkes ... Himself - Associate Professor of Medicine, Harvard Medical School Reinhard Kurth ... Himself - President, Robert Koch Institute Germany Joseph B. McCormick ... Himself - Epidemiologist, CDC John P. Moore ... Himself - Professor of Microbiology and Immunology, Weill Cornell Medical College Peter Piot ... Himself - Executive Director, UNAIDS Šta je HIV, šta je AIDS? Šta je do sada učinjeno kako bi izlječili tu bolest? Ova i slična pitanja potakla su kanadskog režisera Brenta Leunga na putovanje svijetom na kojem se suočava sa najvišim razinama medicinskog istraživanja i slamovima u Južnoj Africi gdje je smrt na repertoaru svakog dana. Prevod je uradio nepoznati clan koji ga je poslao na email foruma. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |