Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - The Prince (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

The Prince (2014)

The Prince

The Prince (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Princ

Godina:

2014

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

93 min

Režija:

Brian A. Miller

Scenarij:

Jeremy Passmore
, Andre Fabrizio

Glavne uloge:

John Cusack
  >  Sam
Bruce Willis
  >  Omar
Jason Patric
  >  Paul
Johnathon Schaech
  >  Frank
Don Harvey
  >  Riley
Bonnie Somerville
  >  Susan
Gia Mantegna
  >  Beth
50 Cent
  >  The Pharmacy
Tim Fields
  >  Jimmy
Rain
  >  Mark
Jessica Lowndes
  >  Angela
Andrea Burns
  >  Janine
Jesse Pruett
  >  Wilson
Jim Bennett
  >  Justin
Didi Costine
  >  Rachel

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: The Prince (2014)
    Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2014 u 13:25

Žanr: Akcija, Triler 
Trajanje: 93 min 
Zemlja: SAD 
Režija: Brian A Miller 
Scenario: Andre Fabrizio, Jeremy Passmore 

Glavne uloge:
Bruce Willis ... Omar
Jason Patric ... Paul
John Cusack ... Sam
Jessica Lowndes ... Angela
50 Cent ... The Pharmacy
Johnathon Schaech ... Frank

Opis:
Bivši profesionalni ubica mora još jednom da se vrati u igru, nakon što mu je ćerka kidnapovana. Da bi je spasao, mora da se suprostavi starom rivalu...

Izvor: filmovanje.com

Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 15:20
Ja počeh da ga prevodim.
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
Na vrh
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 16:56
Nadam se da je film ok bez obzira na ocjenu tako ista bila situacija sa filmom Tokarev pa mi je film sasvim solidan...ionako je ova tema već viđena mnogo puta...
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 17:12

Originalno postovano od strane rozanik rozanik piše:

Ja počeh da ga prevodim.

Danas ga je najavio i sean12

Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 18:11
Originalno postovano od strane Dr Dragan Dr Dragan piše:

Originalno postovano od strane rozanik rozanik piše:

Ja počeh da ga prevodim.

Danas ga je najavio i sean12

Ja sad uzimam pauzu do jutra. Skoro mi gotov. Bit će do sutra u 8 iako vidio da netko već objavio. S obzirom da skoro gotov sutra ga završim.
Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 20:28
stigao titl
Izbavite me iz ove zemlje robova, gde sve vrvi od bena i lopova, gde svaki tat i bena cenu ima, pa ipak nizašto, prodaje se svima.
Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 20:41
čovječe, čak tri prijevoda za ovo... reko, da skinem, kad ono 4,9 na imdb-u, a i kad sam vidio "from producers of Lone Survivor and Escape Plan", ne hvala.
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]

<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]

<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 21:21
Lone Survivor je odličan film,ali opet o ukusima se ne raspravlja...ova ocjena brijem samo radi toga jer tema je već viđena mnogo puta...
Na vrh
Butch Coolidge View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Butch Coolidge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 21:43
Originalno postovano od strane marko99119 marko99119 piše:

Lone Survivor je odličan film,ali opet o ukusima se ne raspravlja...ova ocjena brijem samo radi toga jer tema je već viđena mnogo puta...

Lone Survivor je američko propagandno smeće napravljeno prema istinitoj priči koja je toliko izvrnuta i napuhnuta da i Die Hard u usporedbi s njom djeluje sasvim uvjerljivo (film kojeg ću, btw rađe pogledati po 50. put nego neki od ovih). To je neka nova fora u Hollywoodu, samo napišu "based on a true story", a dalje samo rokaj bilo šta, samo da su Ameri heroji. Isto kao i onaj Captain Phillips (ako je to po istinitoj priči, onda je i Under Siege također).

on topic: pojavio se i četvrti prijevod LOLLOLLOL
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR]

<font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR]

<font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR]

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 21:44
jbg većini je to ok i prolazi 
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Kolovoz/Aug.2014 u 21:59
Originalno postovano od strane marko99119 marko99119 piše:

jbg većini je to ok i prolazi 

To se uvjerim na svakim izborima. LOL
Na vrh
sean12 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sean12 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2014 u 07:32
Titl je postavljen...a nema šanse da se više ovoga hvatam...nazovi zvučniji filmovi i navala zavlada...ko da nas plaćaju za to...mogla su se lijepo 4 nova filma prevesti
Na vrh
Mizi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mizi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Kolovoz/Aug.2014 u 13:30
Titl je odličan, a film je smeće, verujem da ga ni Vilis Brus nije pogledao, jer je znao unapred šta snima.
Na vrh
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2014 u 13:05
Šteta za Bruce Willisa da kvari utisak s ovakvim low quality filmovima pravljenim za tv komercijalnu svrhu...ko nije gledao film nek zna da je izgubljeno vreme.
Na vrh
rozanik View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rozanik Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2014 u 19:23
Društvo, žao mi je. Ne bih ga ja prevodio da sam video najavu... Ovako... I jeste šteta za Vilisa. Samo sam zbog nmjega uzeo film da prevedem i odgledam. 
Na vrh
nesaparty View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nesaparty Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2014 u 19:49
Hvala tebi puno za upload titla,nemoj da se nerviraš biće dobrih filmova od B.W još, ko zna možda još jedan Umri Muški Smile

Ažurirao nesaparty - 25.Kolovoz/Aug.2014 u 19:50
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,282 sekundi.