| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht Aka Home from Home: Chronicle of a Vision (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht Aka Home from Home: Chronicle of a Vision (2013)Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2014 u 22:33 |
|
Die andere Heimat - Chronik einer Sehnsucht (2013) * Home from Home: Chronicle of a Vision * ![]() IMDb Režija: Edgar Reitz Scenarij: Edgar Reitz, Gert Heidenreich Žanr: Drama, Istorijski Jezik: Njemački Država: Njemačka, Francuska Trajanje: 225 min Jan Dieter Schneider ... Jakob Simon Antonia Bill ... Jettchen Niem Maximilian Scheidt ... Gustav Simon Marita Breuer ... Margarethe Simon Rüdiger Kriese ... Johann Simon Philine Lembeck ... Florinchen Mélanie Fouché ... Lena Zeitz Eva Zeidler ... Großmutter Reinhard Paulus ... Unkel Barbara Philipp ... Frau Niem Christoph Luser ... Franz Olm Rainer Kühn ... Dr. Zwirner Film je baziran na kultnoj TV seriji, njemačkoj trilogiji 'Heimat' i snimljen je za prikazivanje u kinu. U filmu pratimo 150 godina života obitelji Simon, sudbine njenih članova i njihove borbe za opstanak koji žive u izmišljenom selu Schabbach u Hunsrücku. Heimat - Eine Deutsche Chronik Aka Heimat: A Chronicle of Germany (1984) Die Zweite Heimat - Chronik Einer Jugend Aka 2Nd Heimat (1992) Heimat 3 - Chronik Einer Zeitenwende (2004) Prevod je najavio: a.žižak |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2014 u 19:54 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |