| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Tees Maar Khan Aka T.M.K. (2010) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Tees Maar Khan Aka T.M.K. (2010)Objavljeno: 28.Lipanj/Jun.2014 u 23:07 |
|
Tees Maar Khan (2010) * T.M.K. * ![]() IMDb Režija: Farah Khan Scenarij: Shirish Kunder Žanr: Komedija, Krimi, Drama Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 135 min Salman Khan ... Himself Katrina Kaif ... Anya Khan Akshay Kumar ... Tabrez Mirza 'Tees Maar' Khan Anil Kapoor ... Himself Sanjay Dutt ... Narrator Akshaye Khanna ... Aatish Kapoor Twinkle Khanna ... Herself Farah Khan ... Herself Chunky Pandey ... Himself Shirish Kunder ... Himself Arya Babbar ... Thanedar Dhuvinder Manish Paul ... Master India Urnebesna komedija o inteligentnom prevarantu čiji se život vrti oko pljački i čestim posetama zatvoru. Samoproglašenog Robina Huda, koji ukradeno od bogataša ne deli sirotinji unajmljuju braća, koji su inače isto pljačkaši, da isplanira i izvede pljačku voza krcatog blagom. Na svom putu punom smešnih doživljaja upoznaje filnsku zvezdu opsednutu Oskarom i slatku i izazovnu "buduću superzvezdu". TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |