| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Come Tex nessuno mai (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Come Tex nessuno mai (2012)Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2014 u 14:12 |
|
Come Tex nessuno mai (2012) ![]() IMDb Režija: Giancarlo Soldi, Francesca Tomassini Žanr: Dokumentarni, Biografija Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 62 min Dokumentarni film o talijanskom izdavaču i autoru stripova Sergiu Bonelliju. Sergio Bonelli, rođen u Milanu, sin Giana Luigija Bonellija, autor je stripa o Tex Willeru kao i mnogih drugih talijanskih stripova. Kako bi se razlikovao od oca, svoje scenarije je obično pisao pod pseudonimom Guido Nolitta. Godine 1958 Bonelli je stvorio svoj prvi lik 'Un ragazzo nel Far West, koji također ilustrira Franco Bignotti. U kasnim 1950-im i ranim 1960-im napisao je i nekoliko epizoda 'Little Ranger'. Godine 1990 kreirao je mini seriju 'River Bill'. Nakon kratke bolesti umro je u Monzi 2011 godine. Prevod je uradio: hellingen TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2014 u 16:29 |
|
Ja sam svoje kanale iscrpio, nemam pojma odakle ovo skinuti. Ako netko zna bio bih sretan da mi javi na PP. Hvala unaprijed!
|
|
![]() |
|
MrDaky78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
08.11.1978.-13.12.2024. Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Status: Offline Points: 2272 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2014 u 17:27 |
|
Pošalji poruku onome ko prevodi.
Je li to to? http://www.vrun.org/?p=149938 Ažurirao MrDaky78 - 25.Lipanj/Jun.2014 u 17:28 |
|
![]() |
|
Fokan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2014 u 17:59 |
|
Dobio sam link od jedne zanosne dame na PP i stvar je riješena.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |