| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Eklavya: The Royal Guard (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Eklavya: The Royal Guard (2007)Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2014 u 14:10 |
|
Eklavya: The Royal Guard (2007) "Eklavya" (originalni naslov) ![]() Žanr: Akcija, Drama, Triler Trajanje: 105 (138) min Država: Indija Jezik: Hindi Režija i scenario: Vidhu Vinod Chopra Uloge: Amitabh Bachchan ... Eklavya Saif Ali Khan ... Prince Harshwardhan Sanjay Dutt ... DSP Pannalal Chohaar Vidya Balan ... Rajeshwari / 'Rajjo' Jackie Shroff ... Jyotiwardhan U starim spisima je zabeleženo da je Ekklavya hteo da bude učenik mudraca Dronacharya kako bi ovladao veštinom luka i strele, ali je odbijen zbog svoje niže kaste. Zbog toga se obučavao sam i ovladao veštinom u tolikoj meri da se i sam mudrac uplašio da će nadmašiti njegovg najboljeg učenika Arjuna i zbog toga je Eklavya ostao bez svoga desnog palca kojeg je morao sam da odseče i preda svom Guruu. Sada, u modernoj Indiji, Nishab - potomak Eklavye koji je dao svoj život u zaštiti svog gospodara, uzima ime svog pretka i sam postaje čuvar Rana Jaywardhan, Ranimaa Suhasinidevi i njihove dece Harsh i Nandini. Kad njegov gospodar Rana bude ubijen, uspeva da ubije dva napadača, ali otkriva da je naručilac ubistva vlastiti sin. Šta će da prevagne....? Ažurirao bojan969 - 22.Lipanj/Jun.2014 u 14:15 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |