| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
De Griezelbus Aka Gruesome School Trip (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: De Griezelbus Aka Gruesome School Trip (2005)Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2014 u 19:28 |
|
De Griezelbus (2005) * Gruesome School Trip * ![]() IMDb Režija: Pieter Kuijpers Scenarij: Pieter Kuijpers, Burny Bos Žanr: Avantura, Fantazija, Horor Jezik: Nizozemski Država: Nizozemska Trajanje: 96 min Serge Price ... Onnoval Jim van der Panne ... Gino Lisa Smit ... Liselore Willem Nijholt ... Reisleider & Graaf Vlapono Angela Schijf ... Zuster Ursula Romijn Conen ... Meester de Vriend Tom Jansen ... Nol van Paulo Theu Boermans ... Sok Sylvia Poorta ... Gerda Fred Goessens ... Ferluci Edo Brunner ... Chauffeur Beentjes Jedanaestogodišnji dječak Onnoval se ne uklapa u društvo u svojoj školi, on je vukodlak, piše poeziju, želi da postane pisac, i očajnički je zaljubljen u Liserle. U školi ga stalno maltretiraju, tako da vremenom počne pisati priče o duhovima, u kojima se osvećuje ostaloj deci. U školu dolazi poznati pisac horora Van Paulo i savjetuje Onovala da se pri pisanju čuva od Ferlucija. Ali kada se zli Ferluci domogne njegove priče, stvari počinju postajati vrlo stvarne, jer ako uskoro ne prepravi svoju priču, situacija će izmaći kontroli tokom izleta u obližnji horor park. Prevod je uradio: NikolaJe TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |