| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
È Stato Il Figlio Aka It Was The Son (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: È Stato Il Figlio Aka It Was The Son (2012)Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2014 u 14:56 |
|
È stato il figlio (2012) * It Was The Son * ![]() IMDb Režija: Daniele Ciprì Scenarij: Daniele Ciprì, prema romanu Roberta Alaimoa Žanr: Komedija Jezik: Talijanski Država: Italija Trajanje: 90 min Toni Servillo ... Nicola Ciraulo Giselda Volodi ... Loredana Ciraulo Giuseppe Vitale ... Amico di Nicola Alfredo Castro ... Busu Aurora Quattrocchi ... Nonna Rosa Mauro Spitaleri ... Avvocato Modica Alessia Zammitti ... Serenella Ciraulo Fabrizio Falco ... Tancredi Ciraulo Benedetto Raneli ... Nonno Fonzio Pier Giorgio Bellocchio ... Sordomuto Priča o istinitom događaju koji se je dogodio u Palermu u sedamdesetim godinama 20. stoljeća. Obitelj Ciraulo, koju čine otac Nicola, majka Loredana, djeca Tancredi i Serenella, te baka i djed Fonzio i Rosa, živi u neimaštini. Kada Serenella slučajno pogine u mafijaškom obračunu, život im se promjeni. Obitelj podnese zahtjev za odštetu od države zbog Serenelline smrti i kada konačno dobiju novac, odluče se kupiti luksuzni automobil. No, dolazak mercedesa promjeni odnose i najavljuje početak kraja obitelji. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |