| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
El Río Y La Muerte Aka The River And Death (1954) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: El Río Y La Muerte Aka The River And Death (1954)Objavljeno: 05.Lipanj/Jun.2014 u 14:14 |
|
El Río Y La Muerte (1955) * The River And Death * ![]() IMDb Režija: Luis Buñuel Scenarij: Luis Buñuel, prema romanu Miguela Álvareza Acoste Žanr: Drama Jezik: Španski Država: Meksiko Trajanje: 91 min Columba Domínguez ... Mercedes Miguel Torruco ... Felipe Anguiano Joaquín Cordero ... Gerardo Anguiano Jaime Fernández ... Romulo Menchaca Víctor Alcocer ... Polo Menchaca Silvia Derbez ... Elsa José Elías Moreno ... Don Nemesio Carlos Martínez Baena ... Padre Julián Alfredo Varela ... Chinelas Miguel Manzano ... don Anselmo Film je adaptacija romana 'Muro blarco sobre roca negra' meksičkog književnika Miguela Álvareza Acoste. U provincijskom meksičkom gradiću sredinom 1950 tih, obitelji Anguiano i Menchaca su, zbog ismijavanja nečije supruge, još uvijek u svađi i krvnoj osveti koja se prenosi kroz generacije i traje već desetljećima. Nijedna nedelja ne prođe bez ubojstva, pa je tako čak i svećenik naoružan. vladari obiju obitelji, Felipe Anguiano i Paolo Menchacha, očekuju da će i njihovi sinovi Gerardo Anguiano i Romulo Menchacha nastaviti tradiciju, ali Gerardo, mladić modernih shvaćanja, student medicine ne podnosi nasilje i učiniti će sve da jednom zauvijek okonča nasilje i svađu između obitelji. Prevod je uradio: a.žižak TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |