Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - A Walk Among the Tombstones (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

A Walk Among the Tombstones (2014)

A Walk Among the Tombstones

A Walk Among the Tombstones (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, misterij, akcija, triler

Trajanje:

114 min

Režija:

Scott Frank

Scenarij:

Lawrence Block
, Scott Frank

Glavne uloge:

Liam Neeson
  >  Matt Scudder
Maurice Compte
  >  Danny Ortiz
Patrick McDade
  >  Bar Owner
David Harbour
  >  Ray
Laura Birn
  >  Leila Alvarez
Dan Stevens
  >  Kenny Kristo
Eric Nelsen
  >  Howie
Jon Goracy
  >  Bag Boy
Stephanie Andujar
  >  Cashier
Boyd Holbrook
  >  Peter Kristo
Hans Marrero
  >  Dominican Banger #2
Razane Jammal
  >  Carrie Kristo
Adam David Thompson
  >  Albert
Kim Rosen
  >  Waitress - Jenny
Luciano Acuna Jr.
  >  Dominican Banger #1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Chuck Norris View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Chuck Norris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: A Walk Among the Tombstones (2014)
    Objavljeno: 02.Lipanj/Jun.2014 u 13:09

Žanr: Akcija, Krimi, Drama 
Zemlja: SAD 
Režija: Scott Frank 
Scenario: Scott Frank 
Glavne uloge: Liam Neeson, Boyd Holbrook, Dan Stevens, Ruth Wilson

Opis:
Metju Skader je bivši policajac, koji sada radi kao samozvani privatni detektiv, koji najčešće radi "sumnjive poslove". Angažovan je od strane narko-bosa da otkrije ko mu je kidnapovao i ubio ženu! Jureći ubicu, on shvati da to nije prvi zločin koji je učinio. I, da će, ako ga brzo ne uhvati - ubiti ponovo! 

Izvor: filmovanje.com

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2014 u 20:06
Mega blog Blog koji prati novosti iz sveta filma, muzike, tv serija, interneta, softvera, video igara, stripova i još ponečeg...
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Rujan/Sep.2014 u 19:26
Prevod najavio Neeboo Clap
Na vrh
Comedian View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Comedian Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2014 u 15:54
Ja i dalje cekam prevod ovog filma..Izasao je dobar snimak na piratebay-u, a prevoda jos nema..
Na vrh
jura123 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jura123 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2014 u 18:51
verovatno još nema dobrog engleskog titla, dokle ga još nema, inače bi ga neeboo več preveo. lp. neeboo i hvala za titlove koje stavljaš imaš dobar izbor, taman zame.
Na vrh
kontranapad View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kontranapad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2014 u 18:18
Šta se dešava sa ovim prevodom? Već je bio postavljen kakav takav prevod a onda je skinut sa sajta. Titl se može naći na onom drugom sajtu ali ga je (barem meni) nemoguće naštelovati za najnoviju verziju bez "hardcoded" korejskog titla. Da li ima ikoga ko to može da riješi?
kontranapad
Na vrh
GM_Tissot View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GM_Tissot Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Studeni/Nov.2014 u 21:56
I ja cekam na prevod ovog filma.
A mi samo cekamo, ko po obicaju. Treba da se stidimo, sve na tanjiru..  Tongue
Na vrh
valkanela View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj valkanela Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2014 u 17:40
Pa, ja sam se tri dana gnjavio s tim Neeboo-ovim titlom za neku staru verziju i udesio ga za HDRip, provjerio gramatiku i ispravio neke čudne rečenice... Brže bih to napravio da sam ga prevodio ispočetka, na sluh. Ubacio sam ga i sad ga nema. Jel' to neka cenzura za taj film ili što???

PS. Sad vidim među mailovima da ga je komentirao "DonVito", ali titla više nema i ne mogu vidjeti o čemu se radi. Može li netko prosvijetliti ovu budalu koja je tri dana izgubila da ga uredi i onda se nekome sprdnulo da ga makne?

PS2. A evo, sad sam skužio: http://forum.titlovi.com/brisanje-i-ispravak-titlova_t12741_n325.html

Isuse, čemu tolika frka oko tog titla? U biti sam promijenio oko 99% sadržaja u titlu, podesio tajminge za HDRip verziju, a Neeboo-ovo ime sam ostavio iz poštovanja prema kolegi. Ljudi, zašto dramite oko gluposti?

Ažurirao valkanela - 04.Studeni/Nov.2014 u 18:39
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2021 u 18:17
Odlican film
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Svibanj/May.2021 u 18:35
Ma 'ebo film, čak ga se ni ne sjećam o čemu je ovako kad vidim plakat, a zakleo bih se da sam sve Liamove pogledao...

Mene više zanima ta gornja nekakva frka i panika koja je izgleda završila banom jednog prevoditelja i odlaskom drugog.
Krivo mi što nisam bio aktivan na forumu u ta stara (dobra?) vremena kad je izgleda bio zabavniji od filmova.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.