| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
To Live and Die in L.A. (1985) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: To Live and Die in L.A. (1985)Objavljeno: 27.Svibanj/May.2014 u 23:24 |
|
To Live and Die in L.A. (1985) ![]() Žanr: Krimi, Drama, Akcija Trajanje: 116 min Država: Amerika Jezik: Engleski, Arapski, Španski Režija: William Friedkin po romanu Geralda Petievicha Uloge: William Petersen ... Richard Chance Willem Dafoe ... Eric Masters John Pankow ... John Vukovich Debra Feuer ... Bianca Torres John Turturro ... Carl Cody Ovaj napeti krimić djelo je Williama Friedkina, redatelja kult filmova kao što su "The French Connection" i "Sorcerer". Film se smatra jednim od najpoznatijih djela Neo-Noir žanra, a odlična gluma dvoje glavnih zvijezda dodatno je začinila ovo zanimljivo ostvarenje. Richard Chance i Jim Hart tajni su agenti koji u Los Angelesu već sedam godina uvijek rade zajedno. Ako ne čuvaju američkog predsjednika, onda rješavaju najteže kriminalne slučajeve. Šest mjeseci su za petama inteligentnom i beskrupuloznom Ricku Mastersu koji krivotvori velike količine novca, no nemaju dokaza protiv njega. Dva dana prije umirovljenja Jim sam pronađe mjesto gdje Masters krivotvori novac, no ovaj ga ubije. Jim je bio i najbolji Richardov prijatelj. Richard će odsad raditi s drugim kolegom, Johnom Vukovichem. Uhićenje Mastersa nakon Jimove smrti doživljava kao osobnu stvar. U zračnoj luci on i Vukovich uhite Carla Codyja, Mastersovog kurira. Codyja u zatvoru posjeti Masters i sazna da ga je prevario odvjetnik Max Waxman koji je obično raspačavao novac. Za to vrijeme Richard i John motre odvjetnikovu kuću, ali Masters ga uspije ubiti... više: mojtv |
|
![]() |
|
dzindzin16
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Travanj/Apr.2021 u 20:01 |
|
U covece kako dobar film.Sta je meni bilo, da ranije ne pogledam ovo od Fridkina, pojma nemam.Moja luda glava, "mislila" da mozda nije to bas to.Sad se pitam, ko sam ja da sumnjam u Fridkinovo zlatno doba.Izvanredan
|
|
![]() |
|
Freak37
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2015 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2026 u 01:33 |
|
Slazem se , dobar film , i naravno muzika 👍
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |