Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Selfie (2014)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Selfie (2014)

Selfie

Selfie (2014)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Selfie

Godina:

2014

Žanr:

komedija

Trajanje:

22 min

Autor:

Emily Kapnek

Glavne uloge:

John Cho
  >  Henry Higgs
David Harewood
  >  Sam Saperstein
Allyn Rachel
  >  Bryn
Karen Gillan
  >  Eliza Dooley
Da'Vine Joy Randolph
  >  Charmonique
Giacomo Gianniotti
  >  Freddy
Brian Huskey
  >  Larry
Matty Cardarople
  >  Charlie
Jennifer Hasty
  >  Joan
Samm Levine
  >  Terrence
Nikhil Pai
  >  Raj
Allison Miller
  >  Julia
Kelsey Ford
  >  Prue
Colleen Smith
  >  Wren
Patti Troisi
  >  Linda

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Selfie (2014)
    Objavljeno: 20.Svibanj/May.2014 u 14:34

Opis:
Mezimica društvenih mreža, Eliza Duli, ima 263.000 pratilaca koji prati svaki njen status, tvit i "selfi". Ali jednog usamljenog dana dođe do jednog zaključka: ako ti neko prihvati zahtev za prijateljstvo, to nije isto kao imati stvarnog prijatelja. Unajmljuje marketing stručnjaka Henrija koji joj pomaže da obnovi svoju reputaciju i nauči je kako da komunicira sa stvarnim svetom.

Žanr: komedija

Na vrh
SilvioS View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SilvioS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Svibanj/May.2014 u 00:37
Meni se ovaj trailer svidio najviše među svim novim serijama za iduću sezonu, baš su me nasmijali. Ali isto tako mi se prošle godine najviše svidio trailer za Back in the Game... pa je serija bila dosta bezvezna.
Tako da se neću zaletavati s obećanjima oko prevođenja ovog. Možda mi se ipak ne svidi serija, možda netko drugi rezervira ovo dok se ja premišljam, možda ne budem stigao od Brooklyn Nine-Nine (ili zbog B99 budem stigao s ohoho zakašnjenja). Mogu samo reći i za Selfie S01 i Brooklyn Nine-Nine S02 da ću pričekati prvih par tjedana, pa ako vidim da nitko ne radi titlove, uzet ću bar jednu od njih, a možda i obje.
Na vrh
aleksandar-zeljic View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksandar-zeljic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Rujan/Sep.2014 u 23:20
https://soundcloud.com/aleksandar-zeljic/ms-triniti-hit-u-wit-my-selfie   

Pesma je baš smešna... LOL
Only two can keep a secret if one of them is dead
Na vrh
SilvioS View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SilvioS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2014 u 14:08
Goran88 je rekao da će prevoditi ovu seriju. Sjajno se uklopilo, ja ih ionako već previše prevodim da sve stignem.
Na vrh
Gor@n88 View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gor@n88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2014 u 20:23
Serija je otkazana.
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2015 u 18:06

Serija je prevedena, hvala Gor@n88 uzdravlje

TITLOVI

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.