| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Willenbrock (2005) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Willenbrock (2005)Objavljeno: 17.Svibanj/May.2014 u 06:38 |
|
Willenbrock (2005) ![]() IMDb Režija: Andreas Dresen Scenarij: Laila Stieler, Christoph Hein prema vlastitom romanu Žanr: Drama, Krimi Jezik: Njemački, Ruski Država: Njemačka Trajanje: 105 min Axel Prahl ... Bernd Willenbrock Inka Friedrich ... Susanne Willenbrock Anne Ratte-Polle ... Anna Dagmar Manzel ... Vera Christian Grashof ... Maler Waldersee Andrzej Szopa ... Jurek Tilo Prückner ... Fritz Wladimir Tarasjanz ... Krylow Margit Bendokat ... Frau Friedrich Michael Gerber ... Herr Friedrich Bernd Willenbrock je trgovac polovnih automobila, ima kuću u predgrađu, vilu, auto i financira galeriju svoje žene. Willenbrock zna izaći na kraj sa svojim problemima, čak i kada to nije uvijek legalno, on uživa u životu, a posebno je slab prema ženama. Nakon brutalnog prepada on i njegova firma neočekivano su izbačeni iz ravnoteže, gubi sigurnost pa i financijsku, očajnički se trudi sve vratiti na stare staze. Prevod je uradio: ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Gaca62
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator Legend
The Legend of titlovi.com Pridružen: 20.Kolovoz/Aug.2007 Status: Offline Points: 3366 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 19:25 |
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2014 u 21:41 |
|
Hvala Gaco i ivannis ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |