| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Der geheimnisvolle Schatz von Troja Aka Hunt for Troy (2007) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Der geheimnisvolle Schatz von Troja Aka Hunt for Troy (2007)Objavljeno: 15.Svibanj/May.2014 u 09:11 |
|
Der geheimnisvolle Schatz von Troja (2007) * Hunt for Troy * ![]() IMDb Režija: Dror Zahavi Scenarij: Don Bohlinger Žanr: Avantura Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 180 min Adriana Altaras ... Victoria Engastromenos Dennis Chmelensky ... Widersacher des jungen Schliemann Marta Joanna Chruscinski ... Sophias Schwester Mélanie Doutey ... Sophia Engastromenos Heino Ferch ... Heinrich Schliemann Peter Gavajda ... George Engastromenos Gunther Gillian ... Akademiker Hansjürgen Hürrig ... Doktor Virchow Rolf Kanies ... Georgios Vimbos Priča o avanturi, ljubavi i životu slavnog njemačkog arheologa Heinricha Schliemanna koji je očaran epovima kao što su Odiseja i Ilijada, cijeli svoj život tragao za ostacima drevnog grada. Zbog potrage za Trojom Schliemann je potrošio sve svoje bogatstvo. Prevod je uradila: Vila Ravijojla TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |