| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
La gloire de mon père Aka My Father's Glory (1990) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: La gloire de mon père Aka My Father's Glory (1990)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2014 u 19:42 |
|
La gloire de mon père (1990) * My Father's Glory * ![]() IMDb Režija: Yves Robert Scenarij: Yves Robert, Louis Nucéra Žanr: Avantura, Biografija, Drama Jezik: Francuski, Occitan Država: Francuska Trajanje: 105 min Philippe Caubère ... Joseph Pagnol Nathalie Roussel ... Augustine Didier Pain ... Oncle Jules Thérèse Liotard ... Tante Rose Julien Ciamaca ... Marcel à 11 ans Victorien Delamare ... Paul Joris Molinas ... Lili des Bellons Benoît Martin ... Marcel petit Paul Crauchet ... Edmond des Papillons Pierre Maguelon ... François Michel Modo ... le facteur Dječak Marcel je rođen u provansalskom selu, no živi s roditeljima, mlađim bratom i sestrom u Marseilleu, u kojemu mu otac radi kao učitelj, a majka kao krojačica. Dječakova teta se uda za simpatičnog bonvivana Julesa koji je, za razliku od njegovog ateistički nastrojenog oca, veliki katolik, što često dovodi do prepirki između njih. Početkom ljetnih praznika, obitelj, zajedno s ujakom, odluči provesti odmor u pitoreskonom selu La Treille u zaleđu Provanse. Tijekom ljeta Marcel će provoditi dane u šetnji i igrajući se s novostečenim prijateljem Lilijem, dok će njegov otac i ujak kratiti vrijeme loveći jarebice. Otac će biti preponosan na sebe kada ulovi dvije kraljevske jarebice. NAGRADE: 1991 - César Awards, France Agnès Nègre, dobitnica nagrade za najbolju kostimografiju Thérèse Liotard, dobitnica nagrade za najbolju žensku sporednu ulogu Dvije nominacije 1991 - National Board of Review, USA Dobitnik nagrade NBR za najbolji strani film 1991 - Seattle International Film Festival Film je dobitnik nagrade za najbolji film TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |