| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Grim Sleeper (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Grim Sleeper (2014)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2014 u 19:25 |
|
The Grim Sleeper (2014) ![]() IMDb Režija: Stanley M. Brooks Scenarij: Robert Nathan, Teena Booth Žanr: Biografski, Drama, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 89 min Dreama Walker ... Christine Pelisek Michael O'Neill ... Detective Simms Ernie Hudson ... Detective Gerry Claymar Macy Gray ... Margette John Cassini ... Bob Lesser Viviana Cruise ... Local New Reporter #2 Chelah Horsdal ... Livi Vasquez Celeste Insell ... Rhonda Willis Pendo Muema ... Princess / Zarina Murry Peeters ... Ebony King Novinarka Christine Pelisek uključi se u istragu i potragu za serijskim ubicom poznatim pod imenom Grim Sleeper. Policija vjeruje da je ubio je najmanje 11 ljudi u 25 godina u Los Angelesu, međutim vjeruje se kako žrtava ima i duplo više. Počeo je ubijati 1985. g. Od tada Grim Sleeper puca, davi i siluje žrtve prije nego što njihova tijela baci u zabačene uličice. Nadimak je dobio po tome što ima veliku pauzu među ubojstvima. Prevod je uradio: angels TITL Ažurirao Dr Dragan - 11.Svibanj/May.2014 u 02:33 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
angels
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2014 u 01:22 |
|
Kneginjo, nije angles, nego angels :)
Zaigrali se "e" i "l"? ![]() Ažurirao angels - 11.Svibanj/May.2014 u 01:23 |
|
![]() |
|
Dr Dragan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Доца Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: Рача-Крагујевац Status: Offline Points: 4334 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Svibanj/May.2014 u 02:34 |
Korigovao sam Knegi, brzina je čudo |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |