| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chori Chori Chupke Chupke (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chori Chori Chupke Chupke (2001)Objavljeno: 10.Svibanj/May.2014 u 18:44 |
|
Chori Chori Chupke Chupke (2001) ![]() IMDb Režija: Abbas Alibhai Burmawalla, Mastan Alibhai Burmawalla Scenarij: Shyam Goel, Javed Siddiqui Žanr: Drama, Muzički, Romansa Jezik: Hindi Država: Indija Trajanje: 155 min Preity Zinta ... Madhubala Salman Khan ... Raj Malhotra Rani Mukerji ... Priya Malhotra Amrish Puri ... Kailashnath Malhotra Dalip Tahil ... Ranjit Malhotra Farida Jalal ... Asha Malhotra Prem Chopra ... Dr. Balraj Chopra Johnny Lever ... Pappu Bhai Raj i Prija su od nedavno u braku. Priji je teško sa decom, ali zbog nepredviđenih okolnosti, ona gubi svoje dete i nije u mogućnosti ponovo zatrudnjeti. Zato unajme prostitutku Madhoo koja je spremna biti njihova surogat majka, no sve se promjeni kada se Madhoo zaljubi u Raja. Prevod je uradila: Hana Salman Khan TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |