| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Locker 13 (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Locker 13 (2014)Objavljeno: 05.Svibanj/May.2014 u 19:38 |
|
Locker 13 (2014) ![]() IMDb Režija: Bruce Dellis, Jason Marsden Scenarij: Jason Marsden, Jose Rosete Žanr: Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 95 min Krista Allen ... Patricia (segment "The Author") Rick Hoffman ... Armando (segment "The Author") Tatyana Ali ... Lucy Jon Gries ... Archie Jason Marsden ... Suicide Jack (segment "Suicide Club") Curtis Armstrong ... Clifford (segment "The Byzantine Order") Ricky Schroder ... Tommy Novak (segment "Down and Out") Jesse Garcia ... Ray Jon Polito ... Don Dillon Omnibus u kojem Skip koji je domar u noćnoj smjeni u tematskom parku Old West sluša priče koje mu priča njegov nadzornik Archie. Svaka priča uključuje tajanstveni ormarić 13 i govori o tome kako treba napraviti pravi izbor, ali i o posljedicama ako se to ne napravi. Prevod je uradio: Dzony95 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |