| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Wrong Cops (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Wrong Cops (2013)Objavljeno: 02.Svibanj/May.2014 u 19:06 |
|
Wrong Cops (2013) ![]() IMDb Režija: Quentin Dupieux Scenarij: Quentin Dupieux Žanr: Komedija, Krimi Jezik: Engleski Država: USA, Rusija, Francuska Trajanje: 83 min Mark Burnham ... Officer Duke Eric Judor ... Officer Rough Steve Little ... Officer Sunshine Marilyn Manson ... David Dolores Frank Grace Zabriskie ... Donna (Duke's mother) Arden Myrin ... Officer Holmes Eric Roberts ... Bob Eric Wareheim ... Officer de Luca Priča o grupi nepodobnih policajaca koji nemaju dosta zločina za rješavanje pa onda sami stvaraju probleme nasumičnim ljudima. Duke gnjavi klinca, Sunshine se pokušava riješiti susjedovog tijela koje je propucao, no na vidjelo izađe njegova prošlost modela u erotskom gay časopisu. Prevod je uradio: saloma TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Travanj/Apr.2025 u 15:54 |
|
Hvala za prevod! Pa opis od dva gore navedena kad se spoje, kako Duke prodaje drogu , i da jeste slucajno je upucao lika u basti, hteo je klinca kojeg glumi Marilyn Manson, policajac koji je opsednut grudima, jeste treba da se resi lika kojeg je upucao on je tu ceo film , i da ima fora sa casopisom kako ga je nasao. kao Sunshine novac . Pa bizaran film, koji i nema neku radnju, , pakao sta policajci rade ili su mozda i u njemu, kao u jednoj recenici na kraju filma sto je receno, vidie se odredjene stvari iz nekih drugih njegovih filmova, jos ona tehno muzika, vidi se malo satire, ostalo mora ko zeli naravno, moze da vuce i na neki trash, cudnjikavi utisci.
Ažurirao AlexDeLarge - 18.Travanj/Apr.2025 u 20:24 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |