| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The House of Magic (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The House of Magic (2013)Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2014 u 14:58 |
Žanr: Animirani, Avantura, Porodični Trajanje: 82 min Zemlja: Belgija Režija: Jeremy Degruson, Ben Stassen Scenario: James Flynn, Dominic Paris, Ben Stassen Glasovi: Cinda Adams ... Nurse Baxter Edward Asner ... Sr. Jeffrey McDonough George Babbit ... Jack / Carlo / Zoltar Murray Blue ... Thunder / Dylan Emily Blunt ... Kayla Grant George ... Daniel Opis: Malo i napušteno mače tokom velike oluje pronalazi sklonište u najčudnijoj mogućoj kući, čiji je vlasnik ostarjeli mađioničar. U kući se nalazi veliki broj neobičnih aparata i živopisnih stvorenja. Nisu svi obradovani što vide pridošlicu, pa tako Zeka i Miš kuju zavjeru da izbace maleno mače na ulicu. Stvari postaju još gore kada stari mađioničar ode u bolnicu, a njegov pohlepni nećak shvata da ima priliku da dobro zaradi tako što će prodati kuću. Naš mali junak je odlučan da sebi izbori mjesto u neobičnom društvu, pa pomaže otkačenom mađioničarevom pomoćniku u borbi za spas svog novog doma... izvor: cineplexx.me Ažurirao Chuck Norris - 01.Srpanj/Jul.2014 u 11:23 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2014 u 21:44 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |