| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Bread and Roses (2000) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Bread and Roses (2000)Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2014 u 22:31 |
|
Bread and Roses (2000) ![]() IMDb Režija: Ken Loach Scenarij: Paul Laverty Žanr: Drama Jezik: Engleski, Španski Država: Velika Britanija, Francuska, Njemačka, Španija, Italija, Švicarska Trajanje: 110 min Pilar Padilla ... Maya Adrien Brody ... Sam Shapiro Elpidia Carrillo ... Rosa Jack McGee ... Bert Monica Rivas ... Simona Frankie Davila ... Luis Lillian Hurst ... Anna Mayron Payes ... Ben Maria Orellana ... Berta Melody Garrett ... Cynthia Film o tamnoj strani američkog privrednog čuda devedesetih prošlog stoljeća, film o životu latinsko američkih ilegalnih imigranata u Los Angelesu koji rade za najnižu plaću, bez socijalnog i zdravstvenog osiguranja, bez prava glasa i bez sindikalnog udrženja. Maya, ilegalna imigrantica iz Meksika, nađe posao kao čistačica u velikoj korporaciji i kao ilegalka umjesto 8,25 dolara na sat, zaradi samo 5,75 dolara, a prvu plaću joj u cijelosti zapljeni nadzornik koji ju je zaposlio. Jednog dana Maya upozna Sama, socijalnog aktivistu, do kojeg na početku gaji nepovjerenje. NAGRADE: Film je dobitnik 5 nagrada i 10 nominacija Prevod je uradio: Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |