| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Unconditional aka Unconditional Love (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Unconditional aka Unconditional Love (2012)Objavljeno: 14.Travanj/Apr.2014 u 21:51 |
|
Unconditional (2012) * Unconditional Love * ![]() IMDb Režija: Bryn Higgins Scenarij: Joe Fisher Žanr: Drama, Triler Jezik: Engleski Država: Velika Britanija Trajanje: 92 min Christine Anderson James Bolam ... Hutch Madeleine Clark ... Kristen Christian Cooke ... Liam Melanie Hill ... Mum Steven Hillman Harry McEntire ... Owen Intenzivna priča o potisnutoj homoseksualnosti u kojoj Liam pokušava ostvariti svoju fantaziju žene preko neiskusnog tinejdžera. Sedamnaestogodišnji Owen upozna starijeg karizmatičnog lihvara Liama i postane zaslijepljen njegovom pažnjom, osobnošću, brzim automobilima i novcem. Nakon većernjeg provoda i zbog straha od odbijanja od strane novog prijatelja, Owen se na želju Liama obuče kao žena i tako postane 'Kristen'. Iako se Owen pokušava distancirati od Liama, to mu ne uspijeva, istovremeno Liamova fantazija postaje pokretačka i uništavajuća snaga njihovog odnosa. Prevod je uradio: sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
sinrazmetni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Travanj/Apr.2014 u 01:12 |
|
Hvala, Kneginjo aka. Klekinjo.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |