| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Marley & Me Aka Marley and Me (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bojan969
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Marley & Me Aka Marley and Me (2008)Objavljeno: 11.Travanj/Apr.2014 u 19:54 |
|
Marley & Me (2008) ![]() Žanr: Komedija, Drama, Porodični Trajanje: 115 min Država: Amerika Jezik: Engleski Režija: David Frankel Scenario: Scott Frank, Don Roos Uloge: Owen Wilson ... John Jennifer Aniston ... Jenny Eric Dane ... Sebastian Kathleen Turner ... Ms. Kornblut Alan Arkin ... Arnie Klein Redatelj David Frankel ("Devil Wears Prada") donosi nam ovu zabavnu dramediju inspiriranu iznimno uspješnom autobiografskom knjigom "Marley & Me: Life and Love with the World's Worst Dog" američkog novinara, Johna Grogana. Nakon što su se vjenčali, John i Jennifer Grogan sele na Floridu s namjerom da tamo osnuju obitelj. Kako bi na neko vrijeme odgodio rođenje djece, John pokloni Jennifer štene labradora, koje izraste u velikog i nestašnog psa Marleya, koji Johu i Jennifer zadaje puno brige i posla. No njegove nepodopštine pruže Johnu gomilu materijala za novinsku kolumnu. Prema autobiografskoj knjizi kolumnista Johna Grogana, David Frankel je nakon blockbustera “Vrag nosi Pardu” s Meryl Streep, snimio humornu dramu o karijeri, braku i međuljudskim odnosima te svim lijepim trenucima, ali i problemima koji se pojavljuju u zajedničkom životu dvoje ljudi. Film prati Johnov i Jenniferin život od početka Johnove novinarske karijere pa sve do osnivanja obitelji. Svi tih godina uz Johna i Jennifer nalazi se pas Marley, koji im, unatoč svim neprilikama koje čini, pomaže da prebrode i najteže trenutke. izvor: mojtv |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |