| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
My Brother the Devil (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: My Brother the Devil (2012)Objavljeno: 05.Travanj/Apr.2014 u 01:18 |
|
My Brother the Devil (2012) ![]() IMDb Režija: Sally El Hosaini Scenarij: Sally El Hosaini Žanr: Drama Jezik: Engleski Država: VeliKA Britanija Trajanje: 111 min James Floyd ... Rashid Fady Elsayed ... Mo Anthony Welsh ... Izzi Amira Ghazalla ... Hanan Nasser Memarzia ... Abdul-Aziz Aymen Hamdouchi ... Repo Arnold Oceng ... Aj Saïd Taghmaoui ... Sayyid Shyam Kelly ... Devonte McKell David ... Demon's Boy Osjetljivi 14-godišnji Mo obožava i idealizira svog 19-godišnjeg brata Rahida, sitnog kriminalca koji izdržava obitelj prodajom droge. Rashid se nada da će Mo izabati drugačiji put od njegovog u svom životu i kada suparnička banda ubije njegovog prijatelja, Rashid počinje preispitivati smisao svog života. Kada Rashid upozna fotografa Sayyida, Mo se osjeća izdanim i cijeli svijet mu se sruši kada shvati da je njegov obožavani brat homoseksualac te i sam krene putem kriminala. NAGRADE: Film je dobitnik 8 nagrada i 12 nominacija. Prevod je uradio: sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |