| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Akai hashi no shita no nurui mizu aka Warm Water Under The Red Bridge (2001) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Akai hashi no shita no nurui mizu aka Warm Water Under The Red Bridge (2001)Objavljeno: 04.Travanj/Apr.2014 u 00:28 |
|
Akai hashi no shita no nurui mizu (2001) * Warm Water Under a Red Bridge* ![]() IMDb Režija: Shôhei Imamura Scenarij: Shôhei Imamura, Daisuke Tengan Žanr: Komedija, Drama, Romansa Jezik: Japanski Država: Japan, Francuska Trajanje: 119 min Kôji Yakusho ... Yosuke Sasano Misa Shimizu ... Saeko Aizawa Mitsuko Baishô ... Mitsu Aizawa Mansaku Fuwa ... Gen Isao Natsuyagi ... Masayuki Uomi Yukiya Kitamura ... Shintaro Uomi Hijiri Kojima ... Mika Tagami Toshie Negishi ... Tomoko Sasano Sumiko Sakamoto ... Masako Yamada Gadarukanaru Taka ... Taizo Tachibana Yosuke je nakon zatvaranja tvrtke u kojoj je radio kao arhitekt bez posla i novca te stalno u potrazi ne bi li se negdje zaposlio, na što ga tjera čangrizava supruga. Očajan, jednoga dana pokraj rijeke upozna starog beskućnika i filozofa Taroa, koji mu ispriča kako je u mladosti ukrao vrijednu Budinu statuu i sakrio je u kući pokraj Crvenoga mosta u japanskom seocetu. Tamo je, pretpostavlja Taro, ostala do danas, pa bi je Yosuke mogao uzeti umjesto njega i prodati. Yosuke, koji nema što izgubiti, iako pomalo skeptičan u istinitost starčevih riječi, odluči pokušati te u mjestašcu začas pronađe i Crveni most i staru kuću na mostu. U kući živi senilna starica koja umije proricati i njezina atraktivna unuka Saeko, koja ima neobičan talent ili hendikep, ispušta galone vode u trenutku ljubavnoga čina. Yosuke je očaran ne samo sa Saeko nego i galerijom neobičnih stanovnika mjestašca, te tu pronađe novi život kao jednostavan ribar. NAGRADE: 2001 - Cannes Film Festival Shôhei Imamura, nominacija nagrade Zlatna Palma 2001 - Chicago International Film Festival Kôji Yakusho, dobitnik nagrade za najboljeg glumca 2002 - Awards of the Japanese Academy Kôji Yakusho, nominacija nagrade za najboljeg glumca Prevod je uradio: Aleksandar Simic TITL izvor:inter.okr. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |