| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Into the Storm (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Into the Storm (2014)Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2014 u 22:33 |
![]() Žanr: Akcija, Triler Trajanje: 89 min Zemlja: SAD Režija: Steven Quale Scenario: John Swetnam Glavne uloge: Richard Armitage ... Gary Morris Sarah Wayne Callies ... Allison Stone Matt Walsh ... Pete Max Deacon ... Donnie Nathan Kress ... Trey Alycia Debnam Carey ... Kaitlyn Opis: U samo jednom danu serija neočekivanih tornada opustošila je grad Silverston. Dok smrtonosne pijavice haraju, stručnjaci upozoravaju da najgore tek sledi. Većina stanovnika pokušavaće da pronađe siguran zaklon, ali grupa entuzijasta neće propustiti ovu priliku kakva se javlja jednom u životu – pokušaće da se približie oluji veka koliko god im priroda to dozvoli… Izvor: cineplexx Ažurirao Chuck Norris - 05.Kolovoz/Aug.2014 u 12:26 |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Studeni/Nov.2014 u 15:46 |
|
Prevod je najavio Vladika ![]() |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2014 u 22:35 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Hades
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2024 u 22:34 |
|
Pozdrav. Steta, nema prijevoda za 2160p HDR verziju (HR) :((function(){function c(){var b=a.contentDocument||a.contentWindow.document;if(b){var d=b.createElement('script');d.innerHTML="window.__CF$cv$params={r:'8b44357e0c1c0e8d',t:'MTcyMzg0MDUwNi4wMDAwMDA='};var a=document.createElement('script');a.nonce='';a.src='/cdn-cgi/challenge-platform/scripts/jsd/main.js';document.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(a);";b.getElementsByTagName('head')[0].appendChild(d)}}if(document.body){var a=document.createElement('iframe');a.height=1;a.width=1;a.style.position='absolute';a.style.top=0;a.style.left=0;a.style.border='none';a.style.visibility='hidden';document.body.appendChild(a);if('loading'!==document.readyState)c();else if(window.addEventListener)document.addEventListener('DOMContentLoaded',c);else{var e=document.onreadystatechange||function(){};document.onreadystatechange=function(b){e(b);'loading'!==document.readyState&&(document.onreadystatechange=e,c())}}}})();< height="1" width="1" style=": ; top: 0px; left: 0px; border: none; visibility: ;">
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |