| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Pirate Fairy (2014) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Chuck Norris
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Pirate Fairy (2014)Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2014 u 11:34 |
Žanr: Animirani, Fantazija Trajanje: 78 min Zemlja: SAD Režija: Peggy Holmes Glasovi: Mae Whitman ... Tinker Bell Pamela Adlon ... Vidia Lucy Liu ... Silvermist Megan Hilty ... Rosetta Raven-Symoné ... Iridessa Angela Bartys ... Fawn Lucy Hale ... Periwinkle Christina Hendricks ... Zarina Tom Hiddleston ... Captain James Hook Radnja: Iz svijeta „Petra Pana“ stiže „Zvončica i vila gusarka“, nevjerovatna avantura o Zarini, pametnoj i ambicioznoj vili čuvarki vilinskog praha koju je začarao plavi vilinski prah i njegove beskrajne mogućnosti. Kad je njene sulude ideje dovedu u nevolju, ona će pobjeći iz Doline vila i udružiće se s piratima spletkarošima sa Stijene Lobanja koji će je izabrati za kapetana broda. Zvončica i njeni prijatelji moraće da se upušte u epsku avanturu da nađu Zarinu i usput će se boriti s bandom gusara koju predvodi mladić koji poslužuje na brodu po imenu Džejms, koji će uskoro biti poznat pod imenom Kapetan Kuka. izvor: cineplexx.rs |
|
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Ožujak/Mar.2014 u 19:30 |
|
Prevod je najavio sean12 ![]() Ažurirao Kneginja - 23.Ožujak/Mar.2014 u 00:57 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2014 u 00:59 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |