| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Frankie And Johnny (1966) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Frankie And Johnny (1966)Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2014 u 16:58 |
|
Frankie And Johnny (1966) ![]() IMDb Režija: Frederick De Cordova Scenarij: Alex Gottlieb,Nat Perrin Žanr: Komedija, Muzički, Romansa Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 87 min Elvis Presley ... Johnny Donna Douglas ... Frankie Harry Morgan ... Cully Sue Ane Langdon ... Mitzi Nancy Kovack ... Nellie Bly Audrey Christie ... Peg Robert Strauss ... Blackie Anthony Eisley ... Braden Joyce Jameson ... Abigail Johnny i njegova djevojka Frankie su izvođači na rječnom brodu koji je ujedno i kazino na reci Misisipi. Johnny je kompulzivni kockar kojeg je napustila sreća i ima dugov, zato ode kod ciganke da mu gata. Ciganka mu kaže kaže da će mu sreću donjeti crvenokosa žena, ali to nije boja kose njegove djevojke Frankie, već šefove djevojke Nellie i tu se stvari zakomplikuju. Prevod je uradio: bokachos pa TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |