| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
What Richard Did (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: What Richard Did (2012)Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2014 u 22:08 |
|
What Richard Did (2012) ![]() IMDb Režija: Lenny Abrahamson Scenarij: Malcolm Campbell, Kevin Power Žanr: Drama Jezik: Engleski, Irski Država: Irska Trajanje: 88 min Jack Reynor ... Richard Karlsen Roisin Murphy ... Lara Hogan Sam Keeley ... Conor Harris Gavin Drea ... Stephen O'Brien Fionn Walton ... Cian Fox Lars Mikkelsen ... Peter Karlsen Lorraine Pilkington ... Katherine Karlsen Padraic Delaney ... Pat Kilroy Patrick Gibson ... Jake Galvin Liana O'Cleirigh ... Clodagh Grady Rachel Gleeson ... Eimear Byrne Gabrielle Reidy ... Eileen Harris Mella Carron ... Sophie Kilroy Priča o Richardu Karlsenu, velikoj atletskoj nadi, alfa-mužjaku, za kojeg svijet izgleda kao da je napravljen po njegovoj mjeri, sve dok jedne ljetne noći ne učini grešku koja će ga skupo koštati. NAGRADE: Film je dobitnik 9 nagarda i 7 nominacija Prevod je uradio: sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |