| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Kill Your Darlings (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Kill Your Darlings (2013)Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2014 u 14:06 |
|
Kill Your Darlings (2013) ![]() IMDb Režija: John Krokidas Scenarij: John Krokidas, Austin Bunn Žanr: Biografija, Drama, Romansa, Triler Jezik: Engleski Država: USA Trajanje: 104 min Daniel Radcliffe ... Allen Ginsberg Dane DeHaan ... Lucien Carr Michael C. Hall ... David Kammerer Jack Huston ... Jack Kerouac Ben Foster ... William Burroughs David Cross ... Louis Ginsberg Jennifer Jason Leigh ... Naomi Ginsberg Elizabeth Olsen ... Edie Parker John Cullum ... Professor Stevens Brenda Wehle ... Permissions Librarian 1944 godine, dogodilo se ubojstvo koje je povezalo slavne predstavnike književnosti beat-generacije: Allena Ginsberga, Jacka Kerouaca i Williama Burroughsa. Mladi Ginsberg studira na univerzitetu 'Columbia' i zaljubi se u Luciena Carra, koji ga uvede u svijet boema i upozna sa Burroughsom i Kerouacom. Ogorčeni pravilima i konformizmom u životu i literaturi, odluče prekinuti sa tradicijom i stvoriti 'beat pokret'. Davida Kammerera koji je bio ludo zaljubljen u Carra nađu mrtvog, zbog sumnje da su ga oni ubili, uhapse Carra, Kerouaca i Burroughsa. TITLOVI |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |