| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Na srebrnym globie Aka On the Silver Globe (1988) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Na srebrnym globie Aka On the Silver Globe (1988)Objavljeno: 28.Veljaca/Feb.2014 u 13:50 |
|
Na srebrnym globie (1988) * On the Silver Globe * ![]() IMDb Režija: Andrzej Zulawski Scenarij: Andrzej Zulawski, Jerzy Zulawski Žanr: Avantura, Fantazija, Sci-Fi Jezik: Poljski Država: Poljska Trajanje: 166 min Andrzej Seweryn ... Marek Jerzy Trela Grazyna Dylag Waldemar Kownacki Iwona Bielska Jerzy Gralek Elzbieta Karkoszka Krystyna Janda ... The Actress Maciej Góraj Henryk Talar Film je baziran na istoimenom romanu Jerzyja Żulawskog dijelom njegove 'The Lunar Trilogy'. Mala skupina svemirskih istraživača, uključujući i žene, napušta zemlju u potrazi za slobodom. Nalaze planet sličan zemlji i sagrade naselje na obali. Nakon mnogo godina, od stare posade samo je još Jerzy živ koji gleda rast novog društva čija religija temelji na mitskim pričama o ekspediciji. Režiser Andrzej Zulawski je 1976 godine započeo produkciju ovog znanstvenofantastičnoga postapokaliptičnog filma, ali je godine 1978 političkom odlukom snimanje bilo prekinuto. Film je prikazan tek 1988 godine i vrhunac je njegovog bogatog filmskog opusa. Prevod je uradio Gaca62 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |