| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Asmaa (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Asmaa (2011)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 19:08 |
|
Asmaa (2011) ![]() IMDb Režija: Amr Salama Scenarij: Amr Salama Žanr: Drama Jezik: Arapski Država: Egipat Trajanje: 96 min Maged El Kedwany ... Mohsen Hani Adel ... Mosaad Hend Sabri ... Asmaa Asmaa, žena u 40 tim godinama živi u Kairu sa svojim ocem Hosnijem i tinejđerkom kćerkom Habibom i jedva ih preživljava sa svojim oskudnim primanjima. Kada Asmaa oboli na žuči i treba hitnu operaciju bez koje može umrijeti, lječnici je odbiju operirati kada na ulasku u operacijsku dvoranu prizna da ima Aids. U nizu flashbackova, film nam postupno otkriva njen raniji život u egipatskom selu, kako je dobila Aids i njenu borbu za preživljavanjem. NAGRADE: 2012 - Fribourg International Film Festival Amr Salama, dobitnik nagrade publike i Ecumenical Jury Prevod je uradio sinrazmetni TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Vilin
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 1083 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 21.Lipanj/Jun.2020 u 08:31 |
|
Odličan. Večito buntovna i samosvesna Asmaa se drži svojih principa i postupa po njima čak i dok je živela u maloj sredini. Zbog svoje naravi i buntovnosti, trpi i njena porodica i kada se desi incident koji je njenu porodicu učinio nepoželjnom zbog tradicionalnih i verskih običaja, ona je prinuđena da se preseli u Kairo. Tamo nastavlja svoju bitku za svoja prava (uz tihu podršku oca koji je beskrajno voli) bez obzira na posledice. Film sjajno odslikava probleme sa kojima se susreću oboleli od SIDE u tradicionalnoj sredini punoj predrasuda i zabluda.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |