| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Charulata Aka The Lonely Wife (1964) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Charulata Aka The Lonely Wife (1964)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 19:01 |
|
Charulata (1964) * The Lonely Wife * ![]() IMDb Režija: Satyajit Ray Scenarij: Satyajit Ray Žanr: Drama, Romansa Jezik: Bengalski, Engleski Država: Indija Trajanje: 117 min Soumitra Chatterjee ... Amal Madhabi Mukherjee ... Charulata Shailen Mukherjee ... Bhupati Dutta Film je snimljen prema priči 'Nastaneer' pisca Rabindranath Tagorea. Za vrijeme britanske vlasti u Indiji 1879 g, Charulata, čini se da mlada žena poštovanog i bogatog novinarskog izdavača Bhupatija ima sve, ali je ipak usamljena jer je Bhupati više posvećen poslu nego njoj. Bhupati angažira svog nećaka Amala, talentiranog pisca da joj pravi društvo, što nakon intenzivnog druženja rezultira jakim međusobnim emocijama. Ne želeći izdati ujakovo povjerenje, Amal napusti njegov dom... NAGRADE: 1965 - Berlin International Film Festival Satyajit Ray: dobitnik nagrada OCIC Award i Silver Berlin Bear nominacija nagrade Golden Berlin Bear TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |