| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Los novios búlgaros Aka Bulgarian Lovers (2003) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Los novios búlgaros Aka Bulgarian Lovers (2003)Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 18:41 |
|
Los novios búlgaros (2003) * Bulgarian Lovers * ![]() IMDb Režija: Eloy de la Iglesia Scenarij: Eloy de la Iglesia, Fernando Guillén Cuervo Žanr: Komedija, Krimi, Drama, Romansa Jezik: Španski, Bugarski, Engleski Država: Španija Trajanje: 101 min Fernando Guillén Cuervo ... Daniel Dritan Biba ... Kyril Pepón Nieto ... Gildo Roger Pera ... Lawyer Anita Sinkovic ... Kalina Fernando Albizu ... Mogambo Priča o sredovječnom biznismenu, dobrostojećem madridskom gayu Danielu koji na ulici upozna zgodnog 23-godišnjeg mačo dominantnog imigranta bugara Kyrila koji doslovno gladuje te započne ljubavnu vezu s njim. Kyril koji sebe ne smatra gayom i ima zaručnicu u Berlinu, ulazi u vezu iz svojih sebičnih motiva, trebaju mu papiri, smještaj i novci. Daniel mu bezuvjetno ispunjava sve želje i spreman je zbog malo sreće staviti na kocku svoj siguran i lagodan život španjolskog aristokrate. TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |