| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Glück Aka Bliss (2012) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Glück Aka Bliss (2012)Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2014 u 14:27 |
|
Glück (2012) * Bliss * ![]() IMDb Režija: Doris Dörrie Scenarij: Doris Dörrie, Ferdinand von Schirach Žanr: Drama Jezik: Njemački Država: Njemačka Trajanje: 112 min Alba Rohrwacher ... Irina Vinzenz Kiefer ... Kalle Matthias Brandt ... Noah Leyden Oliver Nägele ... Herr W. Maren Kroymann ... Staatsanwältin Christina Große ... Laura Leyden Paraschiva Dragus ... Lisa Margarita Broich ... Punk-Frau Priča o djevojci Irini koju nam priča branitelj Noah Leyden, ratnoj izbjeglici iz Makedonije, kojoj su vojnici ubili obitelj, a nju su silovali. Nakon toga Irina bježi u Berlin gdje postane prostitutka i upozna beskućnika, pankera Kallea. Irina i Kalle se zaljube i počnu graditi zajednički život... NAGRADE: 2012 - Bavarian Film Awards Doris Dörrie, dobitnica nagrade za najbolju režiju Prevod je uradio ivannis TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |