Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - 8.5 GB na 4.7 GB ?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

8.5 GB na 4.7 GB ?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
leonitabeni View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: 8.5 GB na 4.7 GB ?
    Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 13:51

uzeo sam od nekog drugara Making of The Godfather na dvd-u. Dvd im 8.5 i kopirao sam na hard disku,pa bih molio nekoga da mi kaze kako da ga napravim manjim i da mi stane na 4.7 GB dvd-u

Hvala unapred

Na vrh
X Zero View Drop Down
member
member
The Bone Colector

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj X Zero Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 19:55
imaš par programa za to ja koristim dvd shrink
--ChainGang Soldier--
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Srpanj/Jul.2005 u 22:56

Moraćeš ga ponovo izripat pomoću DVD Shrink-a naprimjer. Dobar je i My DVD (ali on se plaća). Jedino tako, ili kupi prazan DL DVD (oko 60 kn). Evo ti link za DVD Shrink:

www.dvdshrink.org

Pongy
Na vrh
Sondri View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 00:47
Imam ja DVD shrink ali on mi samo kompresuje film na 4.7GB i moj player ga ne moze procitati(ne znam zbog cega)! Da li postoji neki program s kojim mogu da skinem Bonuse iz menija al da mi ostane meni? Imam 2 fast 2 furious, iznajmio ga u klubu i narezao! Ima meni al na njemu mozes samo izabrati Play movie i nikakva kompresija nije vrsena na njemu, 5.1 zvuk je tu, samo nas prevod bez suvisnih i tako dalje! Dakle da imam film(najbolji kvalitet, bez kompresije), 5,1 zvuk, nas prevod i opciono meni radi sminke, ako je moguce! Da li postoji program koji nudi takav vid shrinkovanja DVD 9?

Ažurirao Sondri
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 01:12
Ideš u DVD Shrinku na opciju Re-Author i tamo vadiš šta ti se ne sviđa, npr. možeš ostavit samo film, neke od dodataka, a reklame primjerice izbacit van. Da li ti DVD player podržava DVD-R ili DVD+R čitanje diskova - probaj sa + i - vrstom medija. - DVD-R bi trebao pročitat skoro pa svaki linijski DVD player. Ja recimo imam SONY player star oko 3 godine i čita mi, ali samo DVD-R diskove, pa takve i kupujem. Kod nekih filmova je kompresija jednostavno potrebna, a kod nekih nije, tako da neki filmovi sa menijima i sa svim ne dosegnu ni 4,5 GB.
Pongy
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 11:20
Ja se dosta bavim kloniranjem DVD. Isprobao sam brdo programa i mogu da ti kažem da je ubedljivo najbolji CLONE DVD2, možeš ga skinuti na raznim adresema...  Vrlo je lak za upotrebu, ima apsolutno sve potrebne opcije i dosta brzo radi.
Probaj nećeš se pokajati!!!
Na vrh
Sondri View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sondri Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 22:22
Hvala za ovo Re-author, nikad tu nebi pogledao, a nasao sam sve sto mi treba!
Na vrh
pongy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pongy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2005 u 22:38

Molim, i drugi put :)

Pongy
Na vrh
leonitabeni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj leonitabeni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2005 u 09:54
pongy najbolji si
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.