| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Knights of Badassdom (2013) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Gajtana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Pridružen: 03.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 5466 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Knights of Badassdom (2013)Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 11:27 |
![]() Žanr: Avantura, Komedija, Fantazija Godina: 2013 Država: SAD Trajanje: 86 minuta Uloge: Ryan Kwanten, Steve Zahn, Peter Dinklage IMDb Radnja filma:
Geekovi glume likove iz društvenih igara u kojoj nehotice prizovu demona iz pakla i moraju se nositi sa posljedicama svojih djela. Joea je napustila njegova djevojka Beth te se odluči pridružiti Ericu i njegovim prijateljima u igri Live Action Role Playing. U jednom od okršaja upozna zgodnu Gven, zapetlja se u sukob sa Čarobnjakom koji svojim močima onemogućuje igrače da pobjede. Prijevod najavio kolega: Calavera
|
|
|
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!
|
|
![]() |
|
Calavera
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Rubacava Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 18:46 |
|
Okaceno. Hvala, kolega.
|
|
![]() |
|
Dupla ljuta.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 01.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: NIŠ Status: Offline Points: 860 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Veljaca/Feb.2014 u 23:30 |
|
Meni je Peter Dinklage jednostavno fantastican!!!Super filmic,preporuka. Hvala za prevod, Cavalera.
![]() |
|
|
Ako se desi nešto loše-piješ da zaboraviš,
ako se desi nešto lepo-piješ da proslaviš, a ako se ništa ne dešava-piješ da bi se nešto dešavalo. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2014 u 19:40 |
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2014 u 19:28 |
|
film po mjeri geekova, inače ništa posebno...
|
|
![]() |
|
Calavera
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 22.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Rubacava Status: Offline Points: 179 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2014 u 16:33 |
|
Dobro, nije da je bio neki kandidat za Oskara Ja sam iskreno ocekivao tezak trash, gledao samo zbog glumacke ekipe, ali stvarno nije lose ispalo. |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77212 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2023 u 13:27 |
|
Tragično je to što ovde zapravo ne funkcioniše išta, ni priča, ni humor, ni likovi, ni inače dobri glumci koji prosto nemaju šta raditi sa svojim likovima, sve je ovo moglo stati u uvrh glave pola sata, podjednako glupavog filma, no makar ne bi stigao da uguši u beskrajno dugih 80ak min. Neka su ciljana publika kakvi nerd fandomi, meni svakako predaleki, no film je objektivno tup, nezanimljiv i nimalo zabavan. Sniman je 2010. a trebalo mu je nekoliko godina da bi ugledao tamu bioskopskih dvorana, što dovoljno govori o veri studija u ovaj film.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |