| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Metafizičko zlo na filmu |
Odgovori
|
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Metafizičko zlo na filmuObjavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 16:15 |
![]()
![]() Tekst koji ste pročitali poslužio je kao uvod u tribinu sa Aleksandrom Radivojevićem ("Šok koridor"), dramaturgom, scenaristom (Srpski film, Čarlston za Ognjenku... ), filmskim kritičarom. Napravio sam par snimaka sa tribine, a izdvojio bih Radivojevićem osvrt na "Angel heart": I na Mikeovog "Iza": Ima zanimljivih razmišljanja i zanimljivih tumačenja sa kojima bih se u nekim segmentima složio, a u nekima bih mu bio zaista žestok oponent. Pogledajte i prokomentarišite... |
|
|
|
![]() |
|
bubba ho-tep
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12364 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 16:34 |
|
zanimljivo
|
|
![]() |
|
Butch Coolidge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: ZG Status: Offline Points: 563 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2014 u 16:43 |
|
pogledao sam samo prvi isječak, jer drugi film nisam gledao.
sam bih rekao da mi je fascinantno kako ljudi prepoznaju te "skrivene poruke" tj neku simboliku koju filmovi prenose, meni to uvijek promakne. meni je npr angel heart bio ok film, s neočekivanim krajem i to je sve što imam reći. moram priznati da ne razumijem razglabanja o glavnom junaku koji u stvari simbolizira sliku amerike i razne druge metafore. ali valjda zato ja nisam filmski kritičar :) također, mislim da u tim kritičarskim komentarima na filmove ima puuuuno kenjanja. npr što ovaj kaže za lisu bonet, da je s njom redatelj htio napraviti vezu s cosby showom. mislim da su to sranja i prodavanja magle. sigurno da mnogi filmovi imaju simboliku, ali što je previše, previše je. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |