| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Cibrâil Aka The Visitor (2011) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Cibrâil Aka The Visitor (2011)Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2014 u 00:21 |
|
Cibrâil (2011) * The Visitor * ![]() IMDb Režija: Tor Iben Scenarij: Tor Iben Žanr: Drama Jezik: Njamčki Država: Njamčka Trajanje: 70 min Sinan Hancili ... Cibrâil Engin Sert ... Marco Martina Hesse ... Christine Peter Beck ... Stefan Volker Figge ... Eisverkäufer Oliver Weidner ... Friseur Deniz Kara ... Lover Marco Murat Ürün ... Lover Cibrâil Ingmar Skrinjar ... Trainierender Niklas Peters ... Junger Mann Cibrâil (Sinan Hancili) je mladi policajac koji živi sa svojom devojkom Kristinom (Martina Hesse), vlasnicom galerije, u Berlinu. Iako je turskog porekla on je integrisan u nemačko društvo i sve ide lepo dok rođak njegove devojke, Marck (Engin Sert), ne dođe iz Rima u posetu i promeni ceo njegov svet. Cibrâil i Kristina rade i ostavljaju Marka samog da otkriva Berlin. Marko je otvoren gay i budi Cibrâilove dugo skrivene želje pa su ubrzo dva muškarca seksulno u vezi. Tor Iben, režiser, kaže da je ovo coming-out drama ali ovo je nešto više jer iako je seksualno u vezi sa Markom, Cibrâil se nikad stvarno ne otkriva. On oseća da je homoseksualnost društveni tabu i ne može da ponese sopstvena osećanja. On potiskuje sopstvena osećanja slično kao što to mnogo drugih gay muškaravca radi i nesposoban je da prihvati sebe samog. On se oseća kriv i postiđen i nije spreman da se bori da prihvati sebe onakvog kakav jeste. Film ustvari govori o istini. Cibrâil nije sposoban da izađe na kraj sa emocijama koje bi osetio kao gay muškarac. Film prikazuje posledice čoveka koji otkriva ta osećanja ali ne može ih savlada. Dirljiv je način na koji u filmu Cibrâil vidi sebe samog. Film je mali ali ideje i glumci su veliki. Režiser upravlja divno emocijama, a Berlin izgleda lepo na filmu. Prevod i najavu za temu je uradio mita53 TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |