| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Chronicle of a Disappearance (1996) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Chronicle of a Disappearance (1996)Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2014 u 20:07 |
|
Chronicle of a Disappearance (1996) ![]() IMDb Režija: Elia Suleiman Scenarij: Elia Suleiman Žanr: Drama Jezik: Arapski, Hebrejski, Francuski, Engleski Država: Okupirana Palestinska Teritorija, Izrael, USA, Njemačka, Francuska Trajanje: 88 min Elia Suleiman ... Himself Ola Tabari ... Adan Nazira Suleiman ... Mother Fuad Suleiman ... Father Ali Suliman ... The Man Juliet Mazzawi ... The aunt Fawaz Eilemi ... Abu Adnan Leonid Alexeenko ... Priest Iaha Mouhamad ... The writer Palestinac Elia Suleiman se nakon 12-godišnjeg egzila vrati u svoj rodni kraj na Zapadnoj obali gdje žive njegovi stari roditelji. Kroz razgovore sa članovima obitelji, Eli polako shvaća da su Palestina i Zapadna obala kroz dotadašnje promjene, njemu prilično strane i polako gube identitet i tradiciju. U Jeruzalemu, mlada i osjetljiva arapkinja Abu Adnan želi unajmiti stan te se tako osamostaliti od roditelja, ali joj u agenciji sugeriraju da se mora držati tradicije i živjeti sa roditeljima. Kada Abu pokuša preko oglasa unajmiti stan, židovski stanodavci joj otvoreno kažu da ne žele arapkinju za podstanara. Film je baziran na biografiji režisera Elia Suleimana, pored njega u filmu nastupaju njegovi roditelji i drugi članovi obitelji. NAGRADE: 1996 - Venice Film Festival Elia Suleiman, dobitnik nagrade 'Luigi De Laurentiis' 1997 - Seattle International Film Festival Elia Suleiman, dobitnik nagrade Specijalnig žirija za prvijenac 1997 - Rotterdam International Film Festival Elia Suleiman, nominacija nagrade 'Tiger' Prevod je uradio linux TITL |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |